Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech
Події та анонси
Контрастна версія
Звичайна версія

 

seminar 18.05.2018

   17 травня 2018 року спеціалістами управління поширення інформації та комунікацій Головного управління статистики у Харківській області було проведено виїзний семінар у м. Богодухів на тему "Роль статистики в сучасному суспільстві. Напрямки використання статистичної інформації. Презентація статистичних видань Головного управління статистики у Харківській області" зі студентами та викладачами Богодухівського медичного коледжу.
   Учасники семінару були ознайомлені з поняттям статистики, її важливістю у повсякденному житті кожної людини та значущістю при прийнятті виважених рішень органами державної влади, а також сучасною системою органів державної статистики України, організаційною структурою Головного управління статистики у Харківській області (далі – ГУС).
   Була висвітлена інформація щодо основних показників у галузі демографічної та соціальної статистики, охорони здоров’я, засобів їх поширення, у тому числі на веб-сайтах ГУС, Держстату та у статистичних виданнях, що готуються спеціалістами ГУС.
   Зі студентами проведена ділова гра: заповнити та проаналізувати бланки деяких форм статистичної звітності.
   Підсумком проведення семінару стало визначення очікувань користувачів статистичної інформації та міра задоволення їх інформаційних потреб. 
 
 
 

 
 

 

20180517 153219img-b6e9aa5ae7780ef7b9bfd5bc46f1b23f-v

       17 травня 2018 року управлінням поширення інформації та комунікацій проведено "круглий стіл" з викладачами кафедри кримінології та кримінально-виконавчого права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

       На порядку денному – ознайомлення слухачів з діяльністю Головного управління статистики, з процесами статистичного виробництва, методологією поширення статистичної інформації та обговорення основних аспектів правової статистики в області: розгляд справ про адміністративні правопорушення, облік кримінальних правопорушень, здійснення судочинства, пожежі та їх наслідки тощо.
     У заключній частині засідання запрошені ознайомилися з інформаційним наповненням офіційного веб-сайту Головного управління статистики, було презентовано інформаційно-аналітичні матеріали, що готуються управлінням.
        Підсумком "круглого столу" стало визначення очікувань користувачів статистичної інформації та міра задоволення їх інформаційних потреб.
 

 


Добре
Закрити
Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech