Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech
Події та анонси
Контрастна версія
Звичайна версія

56519736[1]
   Працівниками Головного управління статистики у Харківській області 19 квітня  2018 року у Валківському ліцеї імені Олександра Масельського  Валківської районної ради для учнів 10-11 класів економічного профілю було проведено тематичний семінар "Статистика України: цілі, задачі, процеси статистичного виробництва".
    Метою цього заходу було ознайомлення учнів з основами знань про статистику, зокрема таку важливу галузь, як статистика освіти. Також була представлена різноманітна статистична інформація, яка готується Головним управлінням статистики до святкових дат та визначних подій. Слухачі із зацікавленістю прийняли інформацію, надавали відповіді на запитання та активно взяли участь в запропонованому анкетному опитуванні на тему "Як би ти хотів провести літо".
   Висловлюємо подяку керівництву ліцею за гостинність та проведену екскурсію по закладу.

 

 


 

   img 20180329 094924 img 20180329 095131
     Нова зустріч з викладачами та студентською молоддю відбулась у Головному управлінні статистики у Харківській області 11 квітня 2018 року. На цей раз до нас завітали представники факультету управління та бізнесу Харківського національного автомобільно-дорожнього університету та кафедри економіки і права Харківського гуманітарного університету "Народна українська академія".
     У ході семінару відбулося ознайомлення слухачів з діяльністю Головного управління статистики у Харківській області, з основними процесами статистичного виробництва та методологією поширення статистичної інформації. Наші гості із зацікавленістю прийняли інформацію про основні показники соціально-економічного розвитку та транспортний комплекс Харківської області.
      Для закріплення представленої інформації студентам було запропоновано заповнити бланки та здійснити контроль даних при заповненні форм звітності зі статистики транспорту.
      Запрошені виявили бажання і в подальшому приймати участь у подібних семінарах, навіть визначили питання для обговорення. 

  

 

 


 

img 20180405 100801

    У Головному управління статистики у Харківській області відбувся черговий семінар для користувачів статистичної інформації. 5 квітня 2018 року у заході брали участь викладачі та студенти економічного факультету Українського державного університету залізничного транспорту.
    У ході зустрічі відбулося ознайомлення слухачів з діяльністю Головного управління статистики у Харківській області, основними процесами статистичного виробництва та методологією поширення статистичної інформації, а також проведено презентацію статистичних видань.
    Для закріплення представленої інформації студентам було запропоновано заповнити бланки та здійснити контроль даних при заповненні форм звітності зі статистики транспорту.

 

 


 

Добре
Закрити
Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech