Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech
Події та анонси
Контрастна версія
Звичайна версія

 

     Науковці та молодь завжди брали активну участь у суспільно-політичній діяльності держави і формуванні політики усіх рівнів з питань, що впливають на життя суспільства.
   З метою зміцнення довіри до системи державної статистики, підвищення рівня знань про процеси статистичного виробництва, Головне управління статистики у Харківській області продовжує організовувати та проводити зустрічі з викладачами, аспірантами, працівниками, які займаються науковими дослідженнями у сфері статистики та економіки, а також студентами ВНЗ та усіма, хто хоче отримати знання про сучасний стан розвитку системи державної статистики.
   20 лютого 2018 року у приміщенні Харківського національного університету будівництва та архітектури відбулася Міжнародна науково-методична конференція "Методичний потенціал, тренди та формати трансформації Європейських освітніх систем", в рамках якої фахівцями управління поширення інформації та комунікацій Головного управління статистики у Харківській області був проведений круглий стіл на тему "Інформаційне забезпечення освітньої діяльності у сфері вищої освіти. Напрямки використання статистичної інформації в сучасних освітніх системах".
 

 

Добре
Закрити
Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech